Hitta din favorit i vårt showroom

Kom förbi på en kopp kaffe och inspireras av vårt showroom i hammarbyhöjden.

Adress och öppettider

Offertförfrågan

Vet du på ett ungefär vad du vill ha? Gör en offertförfrågan direkt på webben och få pris och detaljer inom kort. Kostnadsfritt, såklart.

Offertförfrågan

Gardiner

Gardiner ger fönsterinredningen oändliga möjligheter. Skärmgardiner är eleganta, enkla och flexibla i sin sol- eller insynsskärmning, medan till exempel draperier möjliggör kreativa böljande kreationer som sätter fokus på fönstret. Här är det bara dina idéer som sätter gränserna.

Gardiner och draperier ger större utrymmen en inbonad känsla. För atmosfären i kontor och större lokaler gör större gardinsystem ett sobert och elegant intryck och man skapar utrymmets stil, vilket sedan påverkar hur det upplevs och används, faktorer som är minst så viktiga för ett affärsmöte eller större sammanträden.

Skärmgardiner har efter många år i offentlig miljö även hittat hem, och färgerna och mönstren har följt med. Från att ha varit åt det sobra hållet för sparsmakade kontor och samlingsplatser, har nu tillverkarna väckt liv i designen, och valfriheten har ökat. Med en flerspårskena blir valfriheten ännu större och man kan kombinera vävar om vartannat och samtidigt skapa djup i uppsättningen.

Gardiner som solskydd

Gardiner och draperier kan även användas som ljusavskärmning, textiler och vävar med näst intill fullt ljusgenomsläpp till tekniska vävar med mörkläggande egenskaper finns att tillgå. Många gardininstallationer består av två eller fler draperier, där det ena kan vara halvtransparent och dras för när ljusinsläppet tillåter och det andra kompletterar med fördunkling. I flertalet projekt har våra mer ordinare solskyddsprodukter kombinerats med gardiner med ljusavskärmande egenskaper för att arbets- eller livsmiljön optimal.

Gardiners funktion såsom ljusavskärmning, rumsavdelning, insynsskydd etc kommer till fullo genom våra gardinsystem. Våra gardinskenor med möjligheter till motorisering och även automatisering ger utrymme till full specialanpassning. Med önskemål runt gardiner, färger, mönster och design möter vi med gardinskenor dessutom dina behov. Läs mer om våra gardinskenor i menyn till höger.

Vi har installerat solskydd till flera av Sveriges största företag och tusentals privata hem
Regeringskansliet
Sturebadet
Saab
Toca Boca
Skanska
Radisson
Nordea
Engelsson
Microsoft
KTH
Vasakronan
Skansen
NK
Skistar
Arlanda Airport
Tele2 Arena
Våra samarbetspartners och leverantörer
Luxaflex
Styra
Somfy
Renson
KD Solskydd
Riviera
SilentGliss